NYHED: Hent programfolderen for 18/19Hvem er vi?

Ribe Musikhøjskole har eksisteret under dette navn siden 1975.
Det er en aftenskole, der tilbyder musikundervisning for voksne på alle niveauer. Undervisningen foregår på byens skoler, og kan i visse fag også tilbydes i dagtimerne. Dette gælder især undervisning i klaver.

Instrumental- og sangundervisning foregår på hold, som dannes efter princippet, at 4 elever har 2 undervisningstimer til rådighed hver uge. Ugerne ligger fordelt mellem forår og efterår. En sæson starter således i september og slutter i april.

Sang-duo 2016
Sammenspilsgrupper tilbydes indenfor Jazz, Rytmisk, Klassisk og Stryger-ensemble. Dette tilbud henvender sig til dem, der er fortrolige med et instrument og gerne vil spille med andre. Det har i flere tilfælde vist sig, at nogen allerede i det første år kan deltage i en sammenspilsgruppe. For at imødekomme dette udløses der en reduktion på 25% på den samlede pris, for deltagelse i både f.eks. Saxofon undervisning og Jazz sammenspil.

Forespørgsel efter andre instrumenter - tværfløjte, klarinet, kontrabas, trommer o.lign. er velkommen.

Ribe Koret
er en fast bestanddel af Musikhøjskolen. Koret har næsten alle årene haft prøveaftner på Ribe Katedralskole. Fra Sæson 2015/16 foregår prøveaftenerne på Seminariehuset. Koret henvender sig til alle, der holder af at synge. Dansk vise- og sangtradition er en væsentlig del af repertoiret. Koret synger 3- og 4-stemmigt. Desuden kan der være tidspunkter, hvor koret siger ja tak til at deltage i et større korarrangement, en korfestival eller i et samarbejde med andre af Musikhøjskolens grupper.Ribe Musikhøjskole, Esbjerg Kommune